Zoals bijna elke debatvereniging in Nederland organiseert ook Kalliope jaarlijks haar eigen debattoernooi. Dit toernooi zal dit jaar plaatsvinden op 27 en 28 mei. Hiermee is het KDT het enige Nederlandstalige debattoernooi in Nederland wat twee dagen duurt! Tijdens dit toernooi komen debaters uit het hele land om een weekend te debatteren in het hoge noorden.
De Brits Parlementaire debatvorm zal worden gebruikt tijdens het toernooi. Tijdens de voorrondes worden sprekerstijden van vijf minuten gehanteerd, tijdens de halve finales en finale duren de speeches zelfs zeven minuten. Er zal dit jaar wederom een novice-finale plaatsvinden.
Voor debaters die niet uit de beurt komen, kunnen er voor zowel vrijdag- als zaterdagavond slaapplekken worden geregeld. En naast de overnachtingen zijn ook ontbijt, lunch en diner inbegrepen bij de prijs van € 40,- per persoon.

Het toernooi zal niet alleen in het teken zijn van debatteren, want op zaterdagavond vindt er een themafeest plaats in de leukste kroeg van Groningen. Ook dit jaar wordt het een debattoernooi om nooit te vergeten!
Opgeven kan in teams van twee door middel van dit formulier. Wees er snel bij, want er is maar plek voor 28 teams.

Om dit toernooi voor iedereen betaalbaar te houden, zijn sponsors van harte welkom. Doordat er veel studenten aanwezig zullen zijn, is dit een perfect moment voor bedrijven om toekomstige werknemers te bereiken.

Voor vragen omtrent het deelnemen aan het toernooi of mogelijkheden tot sponsoring zijn wij te bereiken via mail kdt@gdskalliope.nl of telefoon 06-11383985.

Bezoek onze facebookpagina of facebookeventpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent het toernooi!