U kunt een ervaren trainer van Kalliope huren

Naast de trainingen die wij verzorgen voor onze eigen leden, verzorgt GDS Kalliope ook trainingen en workshops voor o. a. bedrijven, politici, studentenverenigingen, middelbare scholieren en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Wij verzorgen bijvoorbeeld ook al enige jaren debatworkshops voor de studenten van het Honours College van de universiteit. Onze trainers hebben allemaal een intern opleidingstraject gevolgd waarbij ze beoordeeld worden door deskundige, ervaren trainers.

Inhoud van de training afgestemd op uw wensen

Als u ook een debattraining wilt afnemen dan gaan we hier uiteraard met u over in gesprek. Wij proberen de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen. Zo bespreken wij graag met u de mogelijke inhoud van de training. Een training kan bijvoorbeeld variëren van het leren van debattechnische vaardigheden tot het leren spreken in het openbaar. U kunt ook voor een trainingstraject kiezen. Onze trainers kunnen in dat geval de gewenste stof over verschillende trainingen verdelen en de groep elke week meer leren over debatteren. Op die manier kan er dieper op de stof worden ingegaan.

Voor groepen groter dan 25 personen raden wij u aan om twee trainers te vragen. Wilt u een training van ons afnemen? Geef dit dan alstublieft drie weken van tevoren aan.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen of de mogelijke inhoud van een training? Of wilt u concrete afspraken met ons maken over het afnemen van een training? Stuur dan gerust een e-mail naar secretaris@gdskalliope.nl of bel naar 06-30073309.

Wij hebben onder andere training gegeven aan:

UCH

Noordbaak praediniusHonours college  Wessel GansefortJD