Ben je enthousiast geworden van debatteren bij Kalliope? En wil je ook leren om analytischer en kritischer te denken, zeker in deze tijden waarin ook veel nepnieuws wordt geproduceerd? Wil je toetreden tot een vereniging die studenten heeft van vele studierichtingen: van informatica tot rechten tot biologie?

Word dan lid van Kalliope voor slechts 25 euro per studiejaar! Het lidmaatschapsformulier kan je krijgen van een bestuurslid tijdens de Kalliopeavonden of via de Engelse versie van de website Become a member!

Natuurlijk kan het zijn dat je twijfelt over of debatteren iets voor je is. De eerste paar keer kan je daarom geheel vrijblijvend een paar keer langskomen om mee te debatteren of om een workshop te volgen. Op onze Facebookpagina plaatsen we voorafgaand aan elke maandagavond het globale programma, zodat je alvast kunt zien wat er komen gaat.

De handigste momenten om lid te worden zijn in september of in februari. In deze maanden organiseren we namelijk een introductieperiode voor nieuwe leden. We zullen dan uitgebreid ingaan op de verschillende debatformaten en hoe je een speech kan geven.

Overigens betekent dit niet dat je op andere momenten niet lid kan worden, integendeel! Je hoeft namelijk zeker niet te wachten, hoe eerder lid, hoe beter en des te meer je alvast kunt leren. Op de andere momenten zullen we je altijd duidelijk uitleggen en helpen met de diverse debatformaten. Daarnaast delen we je dan in bij een ervaren debater, zodat je snel je weg weet te vinden bij Kalliope!