Heb je interesse in debatteren en/of landelijke en lokale politiek, en lijkt het je leuk om op toegankelijke wijze hierover in debat te treden met andere studenten en overige jongeren in Groningen? Dan hebben we goed nieuws! Na een jaar van afwezigheid is GDS Kalliope trots wederom de Groninger Debatwedstrijd te organiseren, in samenwerking met de Studentenorganisatie Groningen (SOG) en het Groninger Politiek Jongeren Kontakt (GPJK). Tijdens de Groninger Debatwedstrijd gaan teams van vier personen met elkaar in debat over een breed scala aan maatschappelijke onderwerpen, zowel uit de landelijke als uit de provinciale politiek. Bovendien zullen de debatten mede-gejureerd worden door leden van de Provinciale Staten van Groningen, met wie je naderhand ook persoonlijk in gesprek kunt treden. De wedstrijd zal plaatsvinden op 23 november vanaf 19:30 op het prachtige Provinciehuis. Zie voor meer informatie de eventpagina op Facebook: https://www.facebook.com/events/291211488065157/

Iedereen die valt onder de categorie ‘jongere in Groningen’ is welkom! Wel willen we onze (ervaren) leden vragen niet aan de wedstrijd deel te nemen, dit om het evenement toegankelijker te houden voor onervaren debaters. Maar niet getreurd, leden zijn van harte welkom om de debatten mede te jureren met Provinciale Statenleden! Wie geen lid is maar wel een keer in een toegankelijke omgeving het debatteren uit wil proberen kan zich opgeven via de volgende link: https://goo.gl/forms/Mdn6CdoiIMM2GDqG2.

Hopelijk tot op de 23e!

Categorieën: Announcement