Nu de introductieperiode alweer enkele weken gevorderd is, is het tijd om de oude en nieuwe leden in een wat andere setting met elkaar kennis te laten maken. Woensdag 4 oktober vanaf 19:00 h zullen we samenkomen in Café de Wolthoorn (Turftorenstraat 6) om te genieten van elkaars gezelschap, kookkunsten en gespreksstof. Iedereen die betrokken is bij de vereniging, of dat nou een week is of drie jaar, is van harte welkom om een maaltijd mee te brengen en ons te vergezellen tijdens dit diner. Wanneer je van plan bent om te komen, vragen we je wel even je kort op te geven via dit formulier zodat we weten met hoeveel en wat voor soort eten we rekening kunnen houden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5s98BlcoZDCjPoBNY7OFy1QmpNDu4fCJfY-ADuW9cFaNyg/viewform?c=0&w=1

Wanneer je nog niet eerder bij Kalliope bent geweest maar wel benieuwd bent, kun je altijd nog instromen op een van onze maandagavonden. De eerstvolgende is op maandag 2 oktober vanaf 8 uur, zoals altijd in de Usva (Munnekeholm 10), en daarna iedere maandagavond op hetzelfde tijdstip.

Hopelijk tot maandag en/of woensdag!

Categorieën: Announcement