Dat wij doorzetters zijn, weten wij leden van Kalliope wel. Elke maandagavond trotseren wij de kou, het drukke fietsverkeer van de stad Groningen en de verleidingen van het ‘lekker thuis op de bank blijven zitten’. Dit mogen wij best vieren. En dat doen we ook. Onze activiteitencommissie is hier druk mee bezig. Zij kunnen dit echter niet alleen: daar hebben ze jullie voor nodig!

Je mag best wel een keer ontspannen! Kalliope biedt meer dan enkel het debat. Onze vereniging is rijk aan vele commissies. Van artikelen schrijven voor de Spraakwater, tot het organiseren van de leukste avonden voor alle leden. Kalliope, dat zijn we immers samen.

Ga dus een keer bij jezelf te rade! Mis je niet iets? Ja! Die knotsgekke activiteiten van Kalliope natuurlijk! De boodschap is echter wel serieus. Onze vereniging kent vele hele leuke leden. Maandagavonden zijn dan ook hartstikke gezellig! Bedenk eens hoe gezellig dat kan zijn op een andere avond!

Vraag maar eens naar het running dinner. Onze leden blijken geweldige koks. Misschien wil Linsey zelfs weleens haar gevulde paprika’s voor je maken! Of anders de spring rolls van Loïs en Gerrit! Als je dan nog niet zoet bent, ligt de stad nog voor je open. Vraag maar eens naar het decemberdiner!

De activiteitencommissie werkt keihard aan de volgende activiteit en op de achtergrond is het bestuur druk bezig om de voorbereidingen te treffen voor het Lustrum. Het nieuwe jaar wordt spannend bij Kalliope en met jullie sluiten we het ook knallend af!

De redenen stapelen zich op om naar activiteiten te gaan. Zien we jou de volgende keer ook?

Dit artikel is geschreven door Sjoerd Kalisvaart